2007: Et sensasjonelt festivalår!

by Håvard . 0 Comments

Jeg tenkte jeg skulle benytte anledningen til å fortelle yngre lesere om et av de beste årene i Bodø Hardcore Festival sin historie, nemlig 2007. Dette var året da festivalen virkelig ble allemannseie.

Tidligere var Bodø Hardcore Festival en samlingssted for spesielt interesserte, men dette endret seg fullstendig i 2007. Kvaliteten på det musikalske programmet hadde nok mye å si for oppmøtet.

Store folkemengder
Med en gang jeg kom inn på festivalområdet det året så oppdaget jeg en klar økning i antall deltakere. Det var tydelig at en stor mengde yngre personer hadde omfavnet festivalen. Iallefall var stemningen høy allerede fra første stund. Konsertene bar preg av at mange sang med på alle tekstene. Dette gjør virkelig noe med opplevelsen når man står der ute i et stort folkehav. Jeg fikk umiddelbart godfølelsen, og den varte helt frem til slutten av festivalen.

Solid musikalsk program
Det musikalske programmet i 2007 bydde på mange godbiter. Kjente band som PLX, Cactus og Occeanism var blant de som underholdt publikum. Det var god stemning på omtrent alle konserter, og ingen problemer med noe som helst. Folk koste seg virkelig på en måte jeg aldri hadde sett før på festivalen.

Etter 2007 har Bodø Hardcore Festival bare fortsatt med å øke i oppslutning. Likevel vil jeg si at dette året var det store vendepunktet. Festivalen fikk endelig den statusen den fortjente ved at så mange valgte å delta. Det er alltid hyggelig å mimre tilbake på slike stunder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.