De beste bandene i verden!

by Håvard . 0 Comments

I går kom jeg over en video på Youtube med de beste hardcore-bandene gjennom tidene. Dette gjorde at jeg fikk med meg mye spennende musikk.

Det er utrolig hvor mye bra man kan finne på nett i dag. Demokratiseringen av musikkbransjen har gjort at alle kan bidra med spennende innhold i nye kanaler.

Forfriskende opplevelse
Videoen inneholder klipp fra 20 store punk-band. Ifølge produsenten så er det snakk om de 20 beste gjennom hele sjangerens historie. Dette kan man selvsagt diskutere frem og tilbake i evigheter. Selv fant jeg uten tvil flere nye favoritter etter å ha sett denne snutten. «In My Eyes» er uten tvil et nytt favorittband som jeg kommer til å følge tett i tidene fremover. De spiller en veldig rå type punk som snakker rett til hjertet mitt. Det er denne typen musikk jeg virkelig brenner for, og er villig til å gå bananas for på en konsert.

Sjekk ut jungelen av videoer
Om man er på jakt etter ny musikalsk inspirasjon så er Youtube en fantastisk kilde til dette. Det er en jungel av videoer som ligger der ute, og venter på å bli sett av flere mennesker. Det er utrolig mange undergrunnsband på nett som det er verdt å sjekke ut. Dette er er den store fordelen med alle disse nye kanalene. Her kan hvem som helst legge ut noe som de har laget. Materialet blir da tilgjengelig for absolutt alle som måtte ønske å se det.

Jeg føler meg svært inspirert av den nye musikken jeg har hørt på i det siste. Derfor har jeg bestemt meg for å gå i studio, og lage nytt materiale. De som vil høre mer om dette må smøre seg med tålmodighet til jeg er ferdig med arbeidet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *