Det blir dyrt når du vil ha alt :)

by Håvard . 0 Comments

Jeg føler at jeg virkelig er tilbake i form igjen når det kommer til musikk. Nå har jeg sittet 4 timer i strekk foran Youtube for å sjekke ut alle de fantastiske musikkvideoer som finnes tilgjengelig. Jeg kom over en norsk hardcore punk band fra 80-tallet som jeg virkelig likte. Bannlyst hette dem. Men best var enda en samling jeg fant med de ti beste norske band i hardcore og punk. Så coooooooooool»

Nytt stereoanlegg og TV
Det eneste jeg finner vanskelig er at mitt stereoanlegg ikke fungerer så godt lenger, og datamaskinen min begynner å gi opp den å. Hva som fungerer godt her hjemme er min TV, men jeg trenger å koble datamaskinen til den i slike tilfeller sånn at du kan spille lyden gjennom TV. Eller rett og slett investere i et stereoanlegg. Men jeg har ingen møbler i det hele tatt for alt dette heller, så kanskje må jeg først kjøpe hjem TV benk og media møbler slik at jeg kan møblere etter dem?

Jeg vet at trademax.no vanligvis har et godt utvalg av forskjellige TV Benker og media møbler, så jeg har vært ute og sjekket litt hvordan det ser ut på deres nettsted. Jeg fant noen forskjellige varianter og modeller som jeg vil bestemme mellom, men jeg må nok sove på det for en natt eller to først. Det koster ganske mye, spesielt hvis jeg skal kjøpe både møbelet og teknologi. Puh. Hvorfor kan jeg ikke bare vinne på lotto og bli millionær?
Sist jeg kjøpte møbler fra Trademax gikk alt veldig bra, og da var det min utemøbler. Jeg tror jeg vil ta hjemlevering denne gangen også. Det føltes bra. Jeg hadde ikke den panikk jeg kan få av trailers, ha ha 🙂

Tilbake til arbeid
Nå er ferien ende og jeg får ikke så mye tid over til mine prosjekter og mine små turer rundt for å lytte til live band. Men det vil være fint å gå tilbake til jobb også, og alle daglige rutiner. Etter en stund blir man faktisk litt lei på ferie, kan du ikke føle det sånn? Det vil også være morsomt å møte alle mine kolleger igjen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *