Det første innlegget!

by Håvard . 0 Comments

Velkommen skal dere være! Det er endelig på tide å sette kurs mot åpent hav. Jeg skal nemlig i gang med bloggingen, og dette er mitt aller første innlegg.

Det blir litt av en utfordring å formidle alt som skjer i mitt begivenhetsrike liv. Likevel skal jeg forsøke litt eller iallefall gjøre noen krampetrekninger i form av saftige innlegg. Det er egentlig dere som bestemmer hvor mye det blir.

Motivasjon
Jeg trenger nemlig tilbakemeldinger for å bli motivert til å skrive mer. Om jeg får mange kommentarer så er nok sjansen stor for at det blir stadig nye innlegg. Det er kjekt å høre fra leserne uansett hva de har på hjertet. Jeg tar alltid i mot forlag til spesielle tema, og hva som går an å skrive mer om. Det er derfor bare å engasjere seg så mye som mulig.

Mest punk
Det kommer nok til å bli mest punk og hardcore i tiden fremover. Jeg har nemlig mange spillejobber, og andre begivenheter som jeg skal være med på. Da kommer jeg selvsagt til å slenge inn mange rapporter om hva som skjer rundt omkring. Det blir pikante avsløringer og sjokkerende historier til alle som vil lese. Det er derfor bare å glede seg!

Jeg har alltid tenkt at bloggingen er noe hvem som helst kan gjøre. Det er jo tross alt den nye folkesporten for jenter under 30. Da satser jeg på at det skal gå bra med meg også. Dette blir nok en litt annerledes blogg enn det landet har sett tidligere.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *