Endelig klart for «Menneskelig kapital» på kino!

by Håvard . 0 Comments

Jeg har lenge gledet meg til filmen «Menneskelig kapital». Etter å ha lest anmeldelser av filmen så kan jeg knapt vente med å se den på kino.

Det er ikke ofte at jeg gleder meg like mye til en film som denne. Det blir ikke enklere når anmelderne er så positive til det jeg planlegger å se.

Solid femmer
Filmen har nemlig fått en solid femmer i VG, og ellers god omtale av de fleste andre. Dette er en thriller som handler om kynisme i et kapitalistisk samfunn. Man tar utgangspunkt i en ulykke, og følger de forskjellige menneskene som er involverte i denne. Her får man virkelig se hvordan spekulasjon kan gi både vinnere og tapere. Det er ikke stor forskjell mellom de som går til topps, og de som går helt til grunne.

Snart på kino
Det er ikke mange dagene til filmen endelig kommer på kino her i nord. Jeg er skikkelig rastløs, og klarer ikke tenke på noe annet. Jeg har ventet så lenge på denne filmen at jeg må få sett den så fort som mulig. Da vil jeg endelig få se om resultatet står til forventningene. Jeg vet allerede at skuespillerne holder et svært høyt nivå. Når media er så positive i sin omtale så må man bare krysse fingrene for at dette skal bli skikkelig bra.

Jeg er den første som kommer til å stå i kø utenfor billettluka når salget starter. «Menneskelig kapital» er uten tvil et høydepunkt i mitt filmår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *