Fantastiske forhold for kiting!

by Håvard . 0 Comments

kitesurfI det siste har det vært helt vanvittig gode forhold for kiting. Dette har jeg selvsagt utnyttet hver eneste dag.

Det er få aktiviteter som gir større adrenalininnsprøytning enn kitesurfing. Når man har havet i nærheten så er det utrolig enkelt å komme seg opp på brettet.

Jeg har brukt flere timer til havs hver eneste dag. Vinden har vært så perfekt at jeg nesten aldri har opplevd maken i området. Det er deilig når man slipper å tenke på noen ting, og bare kan la naturen gjøre jobben. I tillegg har sola vært på himmelen hele tiden, og gitt fantastisk god sikt underveis. Kiting er utrolig enkelt når man først kommer i gang med det. Så selv om det ser vanskelig ut så er det ingen grunn til å la være og prøve.

Jeg har utviklet meg så mye nå at jeg stadig lærer mer avanserte ting. Hoppene blir stadig mer spektakulære for hver dag som går. Det er ubeskrivelig hvor godt det føles å la seg rive med av vinden på den måten. Man får fly opp i lufta, og virkelig kjenne på det å være i livet. Selv jobber jeg hele tiden med teknikken slik at jeg fortsetter å utvikle meg. Jeg er spent på å se hvor langt jeg kan nå med dette prosjektet.

Det er bare å komme seg ut på sjøen! Det virker som de gode forholdene for kitesurfing ikke er i ferd med å gi seg. Da må man utnytte denne gaven så lenge som overhodet mulig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.