Festivaler i sommer

by Håvard . 0 Comments

McCulloch B40 BT Elite gresstrimmereJeg lurer på om jeg skal ta meg en tur til utlandet på en av de store internasjonale festivalene. Det er mange alternativer jeg tenker på, blant annet Rock Am Ring i Tyskland. Her er det rock ’n’ roll for alle penga! Vurderer også Roskilde i Danmark. Med bandet mitt skal vi også spille på noen mindre festivaler rundt i Norge også, så det kommer uten tvil til å bli en musikalsk sommer. Akkurat som jeg liker det med andre ord. Vi har fått ganske god oppmerksomhet etter vi ble booket til Tromsø. Så vi er inne i en god periode med bandet, og det betyr at vi gjør de riktige tingene. Man sier at man ikke skal endre på en vinnende oppskrift, det har vi heller ikke tenkt til. Så vi bli å kjøre på i samme stil framover!

Nytt leketøy til hytta

Som jeg skrev tidligere kjøpte jeg inn en del nye ting til hytten og gjorde en lite oppussing der. Det var imidlertid helst innendørs forandringene skjedde, og utendørs har det ikke vært store endringen på lang tid. Jeg har imidlertid store planer om å fikse opp utearealet, og det første hjelpemiddelet i så måte er akkurat blitt anskaffet. Det er en av McCulloch B40 BT Elite gresstrimmere jeg skaffet meg. Jeg er alltid glad i og liker nye småting som kan gjøre hagearbeidet litt lettere, og etter å ha testet den nye gresstrimmeren ser det ut som det var et godt kjøp. Men den endelige testen kommer selvsagt når plenen virkelig skal klippes for første gang i sommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *