Gamle festivalminner

by Håvard . 0 Comments

I går satt jeg i godstolen og mimret over alle de gode stundene på Bodø Hardcore Festival. Det er utrolig hvor mye man kan oppleve i løpet av noen få festivaldager.

Det er ikke bare musikken som er fantastisk på Bodø Hardcore Festival. Faktisk er det menneskene og stemningen som er det aller beste med arrangementet.

Mange lange netter
Det hører med til festivalen at det blir spilling til langt på natt. Mange av årene har jeg vært en av de siste som har gått fra festen. Da har det gjerne blitt morgen før ting har tatt slutt. Det er utrolig hvor mange gode historier som kommer opp når folk har fått seg litt innabords. Ofte blir vi sittende å snakke om gamle dager og tidligere festivaler. Da er det lett å glemme hvor mye klokken har blitt.

Bråk på festivalen
Når jeg satt å tenkte på alt i går så kom jeg til å huske på festivalen i 2002. Det året var det utrolig mye bråk gjennom hele festivalen. Noen politisk radikale utlendinger skapte oppstandelse ved å forsøke å rekruttere folk til sin bevegelse. Dette gjorde at det ble flere konfrontasjoner siden svært få likte dette. Til slutt måtte vaktene gripe inn for å skille de to forskjellige sidene.

Det er morsomt hvor mye man plutselig husker på når man setter seg for å mimre litt. Det er alltid artig å tenke på alt det syke som jeg har opplevd gjennom årene på Bodø Hardcore Festival. Om jeg er heldig så får jeg mange flere gode år på festivalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.