Har forelsket meg i en møbel

by Håvard . 0 Comments

Ja, du leste riktig. Jeg har oppdaget hva materiell lykke betyr. Jeg forstår plutselig folk som velger å bruke alle pengene sine på dyre ting. Jeg har ikke innsett det før, men shopping kan virkelig gjøre en lykkelig. Når du finner de hvor ting som er ”en av tusen.” Som snakker til deg når du ser på dem.

Den positive delen av punk og hardcore
Jeg har tenkt på hva for slags møbler og interiørdesign som virkelig passer meg og min personlighet. Jeg elsker jo punk, hardcore og rock – men jeg opplever ofte at den designen er så mørk og dyster. Jeg elsker jo de positive med denne stilen av musikk og den slags levende. Ikke sånn som narkotika, vold og lignende (ting som,dessverre, oftest er knyttet til den musikkstilen).

I går fant jeg en møbel som virkelig sette fingeren på hva som er ”my Style”. Dette er en lenestol som virkelig vil sette prikken over IET i mitt hjem. Jeg var ute på chilli.no og sjekket litt for inspirasjon, men da jeg så dette, og dessuten at det var bare noen få eksemplarer igjen, mså kjøpte jeg den umiddelbart. Det var som ingen tvil om saken! It’s miiiiine! My precious! 😀

lenestol punk

Bare se på den, hvor pen er den ikke?

Ferie = MASSE MUSIKK =)
Jeg har brukt mye tid på å lytte til musikk, se musikkvideoer på Youtube og kjørt rundt for å se ulike live band som spiller på puber i byen. Det har ikke vært mye kjente band og musikere rundt her, men det er en forferdelig mye osedde band i denne byen. Hørte et band som kalt seg selv ”Digging deep” i forrige uke som var veldig unik i sin musikkstil Har prøvd å googlet dem, men de ser ikke ut til å ha fått en nettside ennå, dessverre.

Hadde en tur ned memory lane foran datamaskinen tidligere i dag og lyttet til en av mine favoritt band, Toy Dolls. Dette er virkelig punk i sitt beste skipnad! Hadde så mye ønsket å se dette bandet spille live en dag, men jeg vet ikke om de fortsatt er aktive enda en gang. Få nok ta og slå det opp!

Ha en veldig fin sommer alle sammen! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *