Komikveld på kroa

by Håvard . 0 Comments

I dag tok jeg turen til komikvelden på den lokale kroa. Dette ble en svært underholdende opplevelse, og jeg latterkrampe mange ganger.

Det går med mye tid til å øve med bandet for tiden. Derfor var det godt å koble av med et alternativt arrangement.

Det var en morsom søring som hadde tatt turen nordover for å underholde de fremmøtte. Jeg endte med å le utrolig mye av omtrent alt det han sa. Kanskje var det et utslag av hvor stresset jeg har vært i det siste. Likevel var jeg ikke i tvil om at mannen var genuint morsom gjennom hele forestillingen. Jeg har lenge vært skeptisk til Stand-Up som sjanger, men må innrømme at inntrykket er bedre etter denne opplevelsen. Det er noe helt unikt med å bare le, og glemme alt som er alvorlig i livet. Som regel er vi mennesker altfor flinke til å bruke energi på unødvendige bekymringer. Da gjelder det å distansere seg litt fra hverdagens utfordringer en gang i blant.

I tillegg til underholdningen så disket vertene opp med en fantastisk middag. Noen ganger glemmer jeg hvor mye fint vi har her i distriktet, men jeg blir alltid minnet på hva god mat er når jeg besøker kroa. Atmosfæren er også fantastisk, og interiøret minner mest om en gammeldags nord-norsk rorbu. Den delen av kulturen er noe av det fineste ved å være fra denne landsdelen. Det maritime har alltid, og vil alltid være en viktig del av vår kulturarv.

Når kvelden var over satt jeg igjen med svært gode opplevelser. Jeg fikk både hysterisk morsom underholdning, og god mat på kjøpet. Stort bedre avkobling finnes vel ikke for en overarbeidet musiker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.