Om denne bloggen

Punkmiljøet i Bodø har alltid vært et av de dominerende i Norge. Det viktigste resultatet av dette er den fantastiske Bodø Hardcore Festival. Dette er en årlig begivenhet som jeg har vært en del av siden slutten av 90-tallet. Opplevelsene på festivalen har inspirert meg til å skrive, og det er derfor du nå kan lese denne bloggen. Jeg heter Håvard og er en fanatisk punkfan fra Nord-Norge med mange spennende interesser.

På min blogg vil jeg skrive om ting som opptar meg. Jeg vil fortelle om gode minner fra ulike år på min favorittfestival, hardcore punk og mitt eget liv. Fokuset er variert slik at man slipper å lese om de samme tingene flere ganger.

Festivalen i mitt hjerte
Helt siden oppstarten har jeg engasjert meg i Bodø Hardcore Festival. Som ekte punker var det helt naturlig for meg å bli med på dette prosjektet. Det har vært utrolig mange fantastiske øyeblikk med konsertopplevelser, sosialt samvær og spennende aktiviteter. Tanken er å dele noen av de beste historiene her på bloggen. I tillegg vil jeg holde lesermassen oppdatert på hva som skjer fremover i forbindelse med festivalen.

Musikken og livet
Hardcore og punk er et fundament for mitt musikalske liv. Jeg har alltid likt de harde bandene som virkelig ikke er redd for å si ifra og være rå og brutale. Den enkle musikken med maks energi er den som får meg til å føle meg mest levende. Dette har jeg fått utløpt for ved å spille i punkband i mange år. Andre interesser jeg har er alt fra kitesurfing til fjellklatring og reising. Noe av dette kommer jeg nok til å nevne en gang i blant. Jeg liker å skrive om ting som er personlige, og viser hva som faktisk skjer i livet.

Dette ble kanskje en vel uvanlig miks for enkelte. Likevel håper jeg at dere ser linjene jeg forsøker å trekke opp. I bunn og grunn handler det mest om musikk, og annen galskap jeg involverer meg i til en hver tid. Jeg tror at mange vil få seg en god latter når de leser min blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *