Sommer betyr uteplass og grilling

by Håvard . 0 Comments

Nå er det endelig sommer. Vi har hatt rundt 27 grader nå i midtsommer, og jeg har badet for første gang i år. Det var ikke så varmt i vannet, men nå har jeg gjort det likevel. Kjetil turte ikke svømme den feigingen, haha. Neste gang vil jeg kaste ham i vannet.

Vi brukte min utemøbler for første gang
Jeg hadde invitert alle til meg denne helgen som var, slik at vi kunde feire midtsommer sammen. Og flaks var vel det, for nå fikk jeg en sjanse til å bruke min nye utemøbler for første gang. Jeg kjøpte hjem en gruppe av møbler fra trademax.no for noen uker siden. Men jeg har ikke våget å ta ut de ennå fordi det har regnet så mye, men nå står de der i hagen min 🙂

Praktisk med hjemkjøring
Selv om jeg har en bil så syns jeg det er kjedelig og vanskelig å kjøre store møbler. For eksempel har jeg alltid hatet når vi har flyttet innom familien, fordi det har betytt at det skal last og gjennomføres en masse ting, og du kommer til å ansette er trailere som alltid feiler etc.

Kanskje jeg er følsom, men jeg får virkelig panikk av slike ting. Og det er nok derfor jeg liker å kjøpe mine møbler på firmaer som tilbyr hjemkjøring . Da unnkommer jeg alt komplisert, og kan bare åpne døren og motta mine møbler i stedet. Jeg betaler mer enn gjerne for den ekstra service. Det gir meg ro i sjelen.

Nå skal jeg møbler om litt i stua så at jeg kan sikte høyttalerne ut mot min gårdsplass . I den kommende helgen vil vi grill og da vil du få spille noen hardcore punk, ikke sant? Ingen fest uten hardcore, sa er det bare.

Nytt utvalg av musikk
Jeg har kjøpt hjem noen nye CDer som jeg ønsker å spille for vennene mine, som jeg tror de vil like. Jeg fann et god pris på CD i sentrum da jeg var nede og handlet sist, så det var en hel haug med nye rekorder her hjemme nå 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *