Spillejobb i Tromsø

by Håvard . 0 Comments

I dag fikk jeg vite at punkbandet mitt skal få spille på en stor konsertscene i Tromsø. Dette er en stor opptur for et ambisiøst band.

Det er ikke hver dag at man får muligheten til å stå foran et stort publikum. Derfor er jeg skikkelig klar for å gripe muligheten til å imponere ved denne anledningen.

Liten festival
Det er i forbindelse med en mindre festival at vi har fått dette fantastiske tilbudet. Likevel tyder alt på at det blir rikelig med tilskuere på konserten. Bandet får derfor en unik mulighet til å vise seg frem for personer som ikke har et forhold til oss fra før. Dette gleder vi oss virkelig mye til. Alle guttene er klare til å ta frem sine beste ferdigheter for å underholde publikum. For å få til dette er vi allerede i gang med forberedelsene.

konsertscene

Knallhard øving
Det er bare mye øving som gjelder frem til konserten. Derfor har vi booket øvingslokale til hver eneste dag den neste uken. Vi skal bruke all vår fritid til å optimalisere alle detaljer ved spillingen. Denne strategien håper vi at vil resultere i noe virkelig spennende. Selvtilliten vokser hver eneste gang vi føler at vi forbedrer oss på ulike måter.

Vi er klare til å yte vært absolutt ytterste for at publikum skal få en skikkelig smakebit på hva punk er. Det er dessverre altfor lite fokus på vår sjanger i dagens samfunn, og vi er derfor nødt til å utnytte de få mulighetene vi får. Vi håper Tromsø er klare for oss for vi er iallefall helt klare for dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.