Steinsprut er ille

by Håvard . 0 Comments

Jeg tror det er mange som ikke helt forstår hvor ille steinsprut faktisk er. Det er nesten som små skudd som smeller inn i bilen din. Steinsprut ødelegger lakk, og kan kutte opp det meste – men det aller verste er når det tar vinduet ditt! (Ok, jeg kom nettopp på noe enda verre. Hva om du kjørte med motorsykkel uten hjelm, eller kanskje bare vanlig sykkel – uten vernebriller – og så får du stein i begge øynene og blir blind! Ikke bra. Tenk på det).

Ok, nå har jeg ikke lyst til å sykle igjen. I alle fall ikke uten briller. Dette kan jo være direkte farlig – men mindre min meget pålitelige fantasi lyver til meg. Det kan den jo gjøre. Det er morsomt å gjøre ting til enda farligere enn de er. Eller kanskje det rette ordet er skremmende?

Uansett – jeg begynte på en tanke – og den tanken handlet ikke om å miste begge øynene fordi noen kjørte for fort. Nei, tanken min dreide seg nok heller mot vinduer på biler og hvordan det er rimelig sannsynlig at du en eller annen gang i ditt liv har opplevd steinsprut som er så hard at den lager sprekker på vinduet ditt (og hvis du ikke har opplevd det, se frem til det – ja, det vil nok skje).

Uansett, grunnen til at jeg kom inn på denne tanken var fordi jeg kom over en side som handlet om steinsprut og reparasjon av steinsprut tidligere i dag. Og jeg kan ikke se ut til å få det ut av hodet mitt. Kanskje fordi øynene mine sitter i hodet mitt, og jeg er veldig redd for å få steiner gjennom dem.

Uansett (andre ganger jeg starter et avsnitt med dette ordet – på rad) – jeg håper at linken over hjelper noen som nettopp har opplevd dette. Ja, steinsprut er ille. Kanskje vi skal starte en facebook guppe mot steinsprut. Det kunne jo ha gått an. Vet ikke hvor effektivt det ville vært. Men hvis det reduserer muligheten for å miste øynene bare ved å være ute på en kort sykkeltur, vel, da er jeg for det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.