Tesla raste på børsen

by Håvard . 0 Comments

teslaElbilene fra Tesla er blitt en stor hit på norske veier. I dag raste aksjekursen på børsen etter at de ikke klarte å levere nok biler til riktig tid.

Jeg heier på miljøselskaper som Tesla, og håper derfor at de skal gjøre det så godt som mulig. Derfor satser jeg på at dette bare er snakk om en midlertidig korreksjon.

Stort fall
Jeg leste først om denne saken i nettavisen E24 (http://e24.no/bil/tesla-motors/kraftig-tesla-fall-paa-wall-street/23394619). Tesla falt faktisk med hele 9,2 prosent på børsen som resultat av den siste utviklingen. Dette er selvfølgelig trist, men alt tyder på at det ikke er snakk om noe alvorlig. Selskapet har nemlig satt seg store mål for å øke produksjonen av elbiler innen et år. Dette betyr at det sannsynligvis blir mange flere spennende nye modeller på veiene. Selv eier jeg en Tesla, og har stor glede av dette kjøretøyet. Derfor følger jeg stadig med på hva som rører seg innenfor denne bransjen. Det er spennende hvordan miljøbiler stadig blir et mer populært alternativ. Dette lover godt for en grønn, og mer klimavennlig fremtid.

Om vi skal få gjort noe med miljøproblemene i verden så trenger vi flere bedrifter som Tesla. De leverer fantastisk teknologi som alle kan ha nytte av. Samtidig har de kombinert miljøaspektet med fantastisk design. Da er det ikke rart at enda flere får lyst til å kjøpe seg elbil. Jeg håper virkelig at det ikke er tegn til flere problemer etter kursfallet. Tesla må få vokse videre slik at verden kan få enda flere miljøbiler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.